cine mi-s

Întotdeauna mi-a fost greu să vorbesc despre mine. Poate și pentru că am simțit că nu am prea multe de spus. Sînt un trecător oarecare prin hățișurile vieții, căutător neîncetat al unui sens și pentru care zăbava cititului face zilele suportabile.

În ceasurile de sinceritate mărturisesc că singura constantă a vieții mele au fost cărțile. Oameni și lucruri de toate felurile s-au oprit, au rămas o vreme și au plecat mai departe ca și cum n-ar fi venit vreodată. Bucoavnele au rămas și dragostea pentru ele m-a împins să cred că aș fi în stare să-nșir și eu cuvinte.

Prin condeier.ro încerc să mă povestesc lumii. Nu cred că voi reuși prea bine, dar e o călătorie pe care, la mijlocul lui 2016, am simțit că am nevoie s-o încep și nu din cine știe ce dorință de-a mă arăta cu orice preț lumii ori din vreun gînd de mărire, ci pentru a limpezi unele umbre. Unde mă va duce doar timpul îmi va arăta, știu însă că orice voi trăi de-a lungul ei, cu bune și cu rele, va fi ca o binecuvîntare.

Puțină istorie găsiți aici – Înaintea descălecării și mai multe despre început în Predoslovie.

Cîteva rînduri dintr-o erată din secolul trecut ca o scuză anticipată pentru neglijențele de orice tip pe care le veți descoperi:

Cititorul binevoitor va îndrepta de la sine unele scăpări de accente sau de punctuație.

Aștept să-mi scrieți, să mă urmăriți pe facebooktwitter sau google+ ori să vă abonați la fluxul articolelor prin rss și la depeșa electronică.

Pe scurt, eu sînt un condeier cu ale sale bune, rele ori neînsemnate întîmplări, gînduri și fapte. Și pentru că tot e nevoie de-un nume fie acesta Ilarion Lainic

* În articole traducerile (stîngace și mai degrabă libere) îmi aparțin cu excepția cazurilor în este specificată sursa.

Bun venit!


De articolele mele vă plac și de vreți să mă găsiți și mîine aici, fiecare din butoanele de mai jos e un mod de a-mi spune că vă pasă.

Mulțumesc!